Advies voor nieuwe swingers

Laatste update: November 17, 2016

Casual daten draait om experimenteren en het verbreden van je seksuele horizon zodat je het spannend houdt. Een goede manier om je seksleven een boost te geven is het experimenteren in een club voor swingers. Houd alleen wel in de gaten dat een casual ontmoeting met vreemden misschien niet geschikt is voor iedereen. Het eerste wat je dus zeker moet weten is of jij en je partner dezelfde wensen hebben. Wanneer jullie allebei zeker weten dat jullie een swingclub willen uitproberen, lees dan deze gids die jullie kan helpen met jullie eerste ervaring met het swingen.

Maak afspraken met je partner

Nog voordat jullie bij de swingclub arriveren moeten jullie samen al bepaalde afspraken hebben gemaakt. Zelfs wanneer je een open relatie hebt is het belangrijk om over bepaalde vragen na te denken. Denk hierbij aan welke seksuele handelingen je wel en niet met anderen wilt delen. Wat sta je bij jezelf en bij je partner toe? Sommige stellen vinden het kijken en bekeken worden in een club voor swingers al spannend genoeg, terwijl anderen juist alles willen meemaken. Het is beter om vooraf afspraken te maken zodat je niet voor verassingen komt te staan. Zorg er ook voor dat je jaloezie los kunt laten. Het is namelijk de bedoeling dat je geniet en plezier hebt!

De juiste plaats

Waar begin je met het zoeken van een ander stel? Er zijn vele plaatsen in België waar je andere stellen kunt vinden die ook willen swingen: heb je speciale datingsites al geprobeerd? Er zijn evenementen en meetings voor mensen met alle soorten voorkeuren. Je kunt een divers “come play” evenement bezoeken of een fetish feest. Hier kun je andere stellen ontmoeten die geïnteresseerd zijn in dezelfde erotische spelletjes en die dezelfde seksuele voorkeur hebben.

Regels voor het swingen

Houd er rekening mee dat ieder evenement en alle swingclubs hun eigen regels hebben. Op sommige plekken kun je gewoon toenadering zoeken tot een stel dat je aandacht heeft getrokken zodat je samen een praatje kunt maken. Op andere plekken wordt er gebruik gemaakt van speciale codes zoals armbandjes met verschillende kleuren die duidelijk maken waar een stel naar op zoek is: een man, een vrouw, een ander stel, enzovoort. Dit soort informatie kun je vinden op de website van de club.

Als laatste regel geldt: geniet vooral!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.