De gouden regels van sexting

Laatste update: November 17, 2016

Het spelen van het sexting spel kan de wildste kant in u boven laten komen als u uw verbeelding maar de vrije loop laat gaat. Het toont uw ondeugendheid, maar het heeft ook een aantal risico’s.

Er zijn verschillende informele dating websites, zoals CDate, die u de mogelijkheid geven om het spel pittiger en in een veilige omgeving te spelen. U kunt een aantal erotische berichten sturen naar andere gebruikers, maar het belangrijkste punt is dat u de controle houdt over de erotische inhoud van uw profiel, en wie dit kan bekijken.
Het is een goed idee om pikante dingen met een man/vrouw te delen die u online hebt ontmoet. Als u echter de perfecte match hebt gevonden en uw wil naaktfoto’s van uzelf naar haar/hem sturen, dan is het wel nodig om een aantal elementaire voorzorgsmaatregelen te nemen. Hierdoor voorkomt u een aantal ongemakken voor de toekomst.

Breng de sfeer erin

Als u dacht dat u er enkel de sfeer moet inbrengen als het om een romantische date gaat, dan hebt u het mis! Als u een opwindende foto stuurt, moet alles perfect zijn en elk detail is hierbij belangrijk. Natuurlijk is het het beste om spontaan te zijn. Maar als u een niet-close-up foto wil sturen, is het een goed idee om de kamer waarin u zich bevindt, van tevoren mooi en netjes op te ruimen in geval deze op de foto zou te zien zijn. Hou er rekening mee dat bepaalde zaken zoals rommel een afknapper kunnen zijn voor de andere partij.

Begin langzaam, en plaag wat

Sexting is als een voorspel: heel vaak is ‘less is more’ de boodschap. U wil gewoonweg niet te snel alles geven! Het beste is om stapje voor stapje te gaan en suggestief te zijn. Soms is het sexier om de andere halfnaakt of zijn/haar sexy ondergoed te zien, in plaats van te kijken naar een foto van een volledig naakte persoon. Dus geef uzelf wat tijd en ruimte om te spelen en mekaar te plagen.

Toon uw gelaat nog niet

Natuurlijk is het aangenaam om een gezicht te kunnen plaatsen bij de persoon waarmee u het sexting spel speelt. Maar als het gaat om een toevallige online ontmoeting, en zeker bij de eerste keer, is het beter om een aantal anonieme foto’s te versturen. U weet immers nooit wat met die foto’s zal gebeuren. Vooraleer u sexy foto’s verzendt, denk ook aan bepaalde kenmerken die u kunnen identificeren, zoals bijvoorbeeld tatoeages of moedervlekken.

Wissen van de foto’s

Normaal gezien bent u de enige die uw mobiele telefoon gebruikt, maar het is ten zeerste aan te raden om uw sexting geschiedenis hieruit te verwijderen. Stel u voor dat iemand zoals een vriend of familielid op een gegeven moment vraagt uw mobiele telefoon te gebruiken, en die wordt heel nieuwsgierig. Stel dat die persoon uw geheime foto-galerij vindt. Om dit te voorkomen, kan u beter op veilig spelen.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.