3 manieren om jouw seksleven nieuw leven in te blazen

Laatste update: November 17, 2016

Wanneer het gaat over romantiek en intiem zijn is monotonie jouw ergste vijand. En dat is meer dan ooit waar als je al in een relatie zit.

Er zijn heel wat tips op het internet te vinden om de passie in jouw relatie terug te brengen. Maar als je echt terug pit in de slaapkamer wilt brengen en een hele nieuwe erotische ervaring met jouw partner wilt beleven kan het lonen even een kijkje te nemen naar de volgende aanbevelingen.

Experimenteer met jullie lichamen en probeer nieuwe seksuele spellen

Seks draait rond, en heeft altijd gedraaid, rond het geven en ontvangen van plezier. Seks draait om het experimenteren met je lichamen dus wat kan dan ook beter zijn dan elkaar de tijd geven om elkaar nog beter te leren kennen. Om zelfs fantasieën van elkaar werkelijkheid te maken? Plaag je geliefde, doe de moeite om zijn of haar verborgen verlangens te weten te komen, probeer nieuwe standjes uit of start gewoon met het spelen van erotische spellen en test seksspeeltjes uit die je nog nooit hebt gebruikt. Wees er zeker van dat je af en toe een nieuwe erotische uitdaging aangaat. Je kan het enkel maar leuker maken en dat is toch waar het om draait.

Plan een erotische trip: ga voor een Love Hotel

Als koppel is het maar normaal dat je af en toe een romantische trip onderneemt om de verveling tegen te gaan en terug totaal met elkaar te verbinden. Ongetwijfeld ook een goede manier om de vonk levendig te houden. Hierbij kan je zelfs een stap verder gaan en die tripjes spannender en sensueler maken door een weekend in een Love Hotel te boeken. In deze hotels kan je niet alleen van de omgeving en de kamer genieten maar gewoon even helemaal wild gaan. Ga voor een rollenspel, gebruik erotische speeltjes of eender wat je opwindt. Een onvergetelijke ervaring!

Gebruik een casual dating site om de perfecte speelgenoot te vinden

Een andere effectieve manier om de vlam terug in de pan van jouw relatie te doen slaan is het inviteren van een derde persoon om aan jullie seksuele activiteiten deel te nemen. Je kan naar een swingers club gaan, experimenteren met een ander koppel of registreren op een casual dating site zoals BeNaughty. Als je niet bereid bent om intiem te worden met een complete vreemde in de realiteit bieden deze sites ook de optie dat virtueel te doen. Jij en je geliefde kunnen dan via de webcam lekker stout doen met een derde speelgenoot vanuit het comfort van je eigen huis.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.