Hoe flirten met jouw booty call?

Laatste update: November 17, 2016

Wees gerust, het is echt niet nodig om hogere studies gedaan te hebben om seks te krijgen en een sterke seksuele aantrekking met de andere sekse te bekomen. Wat echter wel klopt is dat de personen die erin slagen goed te anticiperen sneller en vaker op dat punt zullen komen dan anderen. Hier zijn dan ook onze stappen om elke keer tot seks te komen.

#1 Praat over seks

Italiaanse vrouwen, net als de mannen, die zich registreren op een seks dating site houden van seks! Ze zijn daar heus niet per ongeluk op geraakt. Daarbij moet er echter wel gezegd worden dat mannen en vrouwen niet op dezelfde stimuli reageren. Om een vrouw te verleiden zet je het best in op de seksualisatie van de conversatie. Een vrouw weet graag welk effect ze op de man heeft. Dat betekent ook dat over seks praten de temperatuur in de kamer even sterk verhoogt als zijn ervan houdt om te weten dat de conversatiepartner haar in bed wil krijgen. Voor de dames: weet dat de meeste mannen echt vrij recht door zee zijn en hun intenties snel duidelijk maken. Ze zijn hier niet om rozen te planten en hun eeuwige liefde te verklaren. Verstop je dus niet achter een masker en vertel hen gewoon wat jij eigenlijk wilt en doe dat met het nodige zelfvertrouwen: ze zullen er wild van lopen!

#2 Ga sexten

Wanneer je aan het flirten slaat met een mogelijke toekomstige booty call kan je ze gerust sexten. Een vrouw wordt graag verleid en bouw het bij haar dus zorgvuldig op. Vraag hoe ze gekleed is, of ze lingerie draag enzovoort. Ideaal slaag je erin de vrouw zo hard op te winden dat ze met zichzelf begint te spelen terwijl ze jouw berichten leest. De volgende keer zal ze jou echt aan haar zijde willen.

#3 Toon jouw kwaliteiten

Als je geen teleurstelling wil zijn is het wel aangewezen niet te arrogant te zijn. Maak geen wilde claims die je echt niet waar kan maken. Jouw friend with benefits is hier immers niet om zijn of haar tijd te verspillen. Om in het bed te geraken van die superleuke, knappe vrouw of die ontzettend sexy man kan je gerust vrijuit spreken over jouw eerdere ervaringen. Het zal hen jaloers en wild maken! Wees hier direct in maar niet vulgair. Dezelfde kunst van de verleiding zal ook zeker en vast van pas komen tijdens stoute one night stands in België.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.