Word een meester in spannende praat

Laatste update: November 17, 2016

Flirten met een vrouw die je hebt leren kennen op een casual dating site, is relatief makkelijk als je een welbespraakte Casanova bent, die precies de balans weet tussen saaie standaardvragen en een paar rake ijsbrekers waarmee je de geheimen vam je match snel boven tafel hebt en levendige gespreken totstand brengt.

Echter, een stapje verder, namelijk wat stoute taal, is niet voor iedereen weggelegd.

Daarom zullen we je wat tips geven zodat jij een meester wordt in de spannende taal, waardoor jouw date of vriendin telkens weer verlangt naar gesprekken met jou!

Wees jezelf

Als je nog nooit dergelijke gesprekken hebt gevoerd, moet je onthouden dat dit, net als alle andere aan seks gerelateerde zaken, om eerlijkheid draait. Onthoud ten alle tijden dat het zal opvallen wanneer je niet oprecht bent, net als bij een neporgasme. Daarnaast is het ook nog eens erg ongemakkelijk als je de seksuele gevoelens niet echt ervaart.

Je bent geen acteur of pornoster, dus probeer zo natuurlijk mogelijk over te komen. Maar, wees ook niet te verlegen: wees jezelf en start met experimenteren!

Misschien zal het niet direct vlekkeloos gaan in het begin, maar wat er echt toe doet is dat je partner het kon waarderen! En als ze het echt kon waarderen, kan je natuurlijk je sexy vaardigheden blijven aanscherpen.Op den duur zul je waarschijnlijk beiden niet meer zenuwachtig zijn en zullen jullie er zo zelfverzekerd in zijn, dat sextalk ongemerkt onderdeel zal zijn geworden van jullie vaste, seksuele routine.

Wees niet onbeschoft

Elk persoon heeft andere voorkeuren in bed, dus hou dat in je achterhoofd als je de juiste intieme woorden zoekt.

Het doel is om seksuele spanning te verhogen, door te zeggen wat je denkt en welke spannende handelingen je wil verrichten bij je partner. Ook is het goed om te communiceren wat je van haar verwacht, zodat haar seksualiteit helemaal op kan bloeien onder jouw stimulerende woorden.

De kunst is om een balans te vinden tussen ondeugende woorden en vieze opmerkingen. Fluister twee of drie woorden in haar oor om te laten weten dat je haar ziet zitten, dat je haar gezelschap echt waardeert en om uit te vinden of zij ook van jou houdt. Daarom is het een goed idee om haar te vertellen wat je de rest van de nacht met haar van plan bent.

Sommige vrouwen vinden het heerlijk om gedomineerd te worden, in dat geval kun je al je seksuele creativiteit inzetten. Hoewel je best wel de leiding mag nemen, moet je je niet bazig opstellen door bijvoorbeeld te zeggen dat ze haar mond moet houden. Dat kan namelijk echt een afknapper zijn. Eerlijkheid is het belangrijkste, maar het is niet tactisch om haar recht in het gezicht te vertellen dat ze iets verkeerd doet. In plaats daarvan, kun je op een speelse manier vertellen wat je lekker zou vinden. Doe een ondeugende suggestie en experimenteer!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.