Wel of geen triootje?

Laatste update: November 17, 2016

Een derde persoon bij uw sexuele belevingen betrekken, kan heel nuttig zijn om wat spanning in uw slaapkamer te brengen. Toch zijn niet alle paren hier klaar voor.

Intiem zijn met uw partner, en dit samen met een vriend of vreemdeling, kan heel spannend en opwindend zijn. Dit is eigenlijk één van de meest voorkomende fantasieën bij mannen, en elke dag zijn er vrouwen die ook bereid zijn om dit uit te proberen, of toegeven dat ze deze ervaring al hebben.

Als u en uw partner hebben besloten om een triootje met een ander meisje/jongen te hebben, moet u overwegen om bepaalde regels op te stellen als u niet wilt dat uw relatie gevaar loopt.

Wie gaat u kiezen?

Het selecteren van de juiste persoon, die niet enkel u en uw partner naakt zal zien, maar tevens zal deelnemen aan het spel, kan heel moeilijk zijn.
Wat is het beste: een vriend te vragen of een wildvreemde te kiezen? Dit hangt van u af. Als u voor een vriend kiest, zorg ervoor dat u niet te hecht bent met deze persoon. En hou er natuurlijk rekening mee dat uw vriendschap niet meer dezelfde zijn nadat u sex met mekaar hebt gehad.
Waarschijnlijk is het een gemakkelijkere optie om een triootje te hebben met iemand die niet uit uw sociale kring komt.

Er zijn een aantal informele dating websites zoals Victoria Milan dat u de mogelijkheid geven in contact te komen met andere opwindende open-minded daters uit heel België, die op zoek zijn om te genieten van erotische avonturen met koppels.

Het grote punt of risico bij online ontmoetingen met iemand die u toevallig hebt gekozen, is dat één van jullie tenslotte hierbij emotioneel zal betrokken raken.

Als dat het geval is, kunt u het probleem bij de bron aanpakken door eerst eerlijk te zijn met de derde persoon en te vragen om te stoppen met mekaar te zien. Daardoor vermijdt u wroeging zoals u zou hebben met iemand die te dicht bij u staat.

Een goed idee is om eerst aan uw kandidaat persoonlijk en op een openbare plaats te ontmoeten. U kan dan uitmaken of u drie zich tot mekaar aangetrokken voelt, of er sexuele chemie is en natuurlijk om te bekijken of dit wel een degelijk persoon is.

Tenslotte moet u er zeker van zijn dat uw nieuwe minnaar SOA-vrij is.

Hoe stelt u de vraag?

U kan de vraag stellen aan een vriend, of aan een vreemdeling via een dating site. Hou de conversatie eerst luchtig en stel de vraag op het juiste moment. U kan bijvoorbeeld vertellen hoe een dergelijk triootje voorkwam in een film die u onlangs gezien hebt. Blijf hierover doorpraten totdat u het gevoel krijgt dat u de vraag kan stellen of hij wil meedoen aan een sexspel met jou en je partner.

Basisregels

Vooraleer u begint, is het aan te raden om af te spreken wat toegestaan is en wat niet, en wat er na het spel verder gebeurt. Spreek ook een codewoord af voor in geval iemand van jullie drie zich niet prettig meer voelt, en een tijdje een time-out wil nemen.

De laatste regel is: aarzel niet om plezier te hebben!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.