De geslachten en kerst: hoe zit het met de passie op het koudste moment van het jaar?

Laatste update: December 22, 2017

de geslachten en kers

Het meest frigide seizoen van het jaar is hier.

De winter is een van de meest zoete tijden voor degenen die een partner hebben, maar ook voor de singles die op zoek zijn naar warmte en het nieuwe jaar willen starten in goed gezelschap.

De kou zorgt ervoor dat mensen emotioneler worden. Gebruik de kerstvakantie dus om een vlam op te leven en te genieten van goede seks tijdens de kerst met je partner.

Wij hebben een lijst gemaakt met tips die ervoor zullen zorgen dat de passie tijdens deze dagen helemaal kan worden opgeleefd.

Tijd om je erotische fantasieën werkelijk te laten worden

Sommige mensen beweren ook wel dat tijdens kerstmis dromen uitkomen. Toch is kerstmis ook een tijd die je kan uitputten.

Denk aan de etentjes bij familie die altijd eindeloos lijken te duren, mensen die liedjes zingen op straat en het rondslepen met geschenken voor vrienden en familie. Dit alles kan je enorm uitputten. Zonder twijfel is seks en intimiteit met je partner de beste manier om stress tijdens de feestdagen te vermijden.

Probeer een goede balans te vinden tijdens kerst en vermijd heftige politieke discussies aan tafel met de familie zodat je alle hitte kunt bewaren voor wanneer je samen bent met je partner.

Het is een goed idee om jezelf open te stellen voor nieuwe erotische ervaringen. Maak gebruik van alles wat er op dit moment van het jaar kan ontstaan om eventuele erotische fantasieën te kunnen verwezenlijken.

Vervang de noga tijdens de kerst eens door gedurfde aardbeien met chocolade. Neem een fles champagne mee en laat je meeslepen door de passie.

Geef je partner suggestieve geschenken

Mensen dossen zich vaak helemaal uit wanneer zij naar familie gaan voor een kerstdiner. Zij willen er op hun best uitzien.

In de ideale wereld geldt dit natuurlijk ook voor het ondergoed. Geef je partner een suggestief geschenk door een mooie lingerieset cadeau te doen.

Het is een geweldig geschenk waar beide partners van kunnen genieten. Aan de ene kant zal uw partner of minnaar zich gewenst en aantrekkelijk voelen. Aan de andere kant kunt u natuurlijk ook genieten van al dat heerlijks dat zich in het lingerie hult.

Als je de spijker helemaal op zijn kop wil slaan kies je voor een setje dat wel past bij de stijl van je geliefde, maar toch ietwat uitdagend is.

Dit is ook een goed moment om speelgoed toe te voegen aan je verlanglijst. Dan niet gewoon speelgoed, maar speciaal speelgoed voor volwassenen. Hier kunnen jullie van genieten als paar.

Verras uw geliefde bijvoorbeeld met een heerlijk kerstdiner, wanneer je hem of haar later lekker gaat masseren. Hierna kun je hem of haar verrassen met een speelgoedkit met een heerlijke dildo of vibrator waarmee je elkaar lekker kunt verwennen.

Het is tijd om te spelen met uw partner!

Verleiden, overal en altijd

Tijdens de kerst en de feestdagen worden natuurlijk enorm veel cadeaus gegeven en ontvangen. Vaak zijn dit materiële giften. Maar tijdens de feestdagen is het moment ook ideaal om echt liefde te geven, met vlees en bloed.

Er is dan ook geen beter geschenk dan het heerlijk verleiden van je partner. Boek aan het einde van het jaar bijvoorbeeld een overnachting in een hotel en laat de vonk daar overspringen.

Ook buiten de kamer is de passie weer her te beleven. Maak gebruik van de rush van kerstmis door nieuwe standjes en posities uit te proberen.

Een seksuele ontmoeting buiten je comfortzone is bijvoorbeeld een heel goed idee. Denk bijvoorbeeld aan een seksueel avontuur in de auto. Dit is zonder twijfel een van de beste herinneringen die je deze kerst kunt maken.

Pittig ultimo voor twee

Hoe kun je 2018 nu beter begroeten dan door middel van een gepassioneerde avond samen met je geliefde?

Veel singles willen het nieuwe jaar geliefd beginnen en storten zich dan ook al gauw in iemands armen. Zij willen het jaar verliefd en vol goede seks lanceren.

Dit alles speelt dus in je voordeel als je al een partner hebt. Je hoeft niet meer op zoek te gaan naar iemand om seks mee te hebben, je hoeft deze persoon slechts nog te verleiden.

Verras jouw partner of minnaar op Nieuwjaarsdag in een heerlijk hotel en bespring hem of haar.

Breek jullie seksuele routine en steek de vlam weer aan om dichter bij elkaar te komen en de relatie intiemer te maken.

Ongeacht of je nu kerst viert of niet. Deze tijd van het jaar is ideaal om dichter bij je partner te komen en je seksleven een nieuw leven in te blazen.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.