Organiseer een ontmoeting deze zomer

Laatste update: Juli 3, 2017

ontmoeting deze zomer

Organiseer een ontmoeting deze zomer: de belangrijkste cijfers

De zomer staat symbool voor het begin van het flirtseizoen en dus voor gelegenheden tot het ontmoeten van andere interessante en aangename mensen. 75% van de vrouwen geven de voorkeur aan het verleiden op het strand, eerder dan zich op de wandelpaden te begeven. Dit geeft meteen al een idee voor uw volgende vakantiebestemming. Waarom zou u kiezen voor het strand? Omdat we er pronken met ons lichaam, omdat we er wandelen in onze zwembroek…

Liefde op vakantie

We zijn met miljoenen vrijgezellen en twee derde hiervan zijn vrouwen! Zij zijn dan ook twee keer zo beschikbaar voor sensuele ontmoetingen onder de zon in juli / augustus: een goede verstaander begrijpt dit!. Als u op vakantie bent en u klaagt erover niet genoeg alleenstaande meisjes te ontmoeten, dan bent u zeker niet op de juiste plek. Kies daarom liever voor het strand en indien mogelijk voor een strand waar het vooral mooi en warm is. Men kan veelbelovende ontmoetingen beleven in Groot-Brittannië, maar de Côte d’Azur in Frankrijk heeft waarschijnlijk meer potentieel als het om leuke ontmoetingen gaat. Bovendien verkiest u best de avond voor een ontmoeting, want wie vakantie zegt, zegt ‘ontspanning’. Men heeft minder moeite om zich open te stellen voor de anderen wanneer men gedaan heeft met werken of in het weekend, vermits men dan meer de gelegenheid heeft om wat tijd aan zichzelf kan besteden. We zijn daarom minder gesloten tijdens de vakantie. De avonden die uitstekend geschikt zijn voor ontmoetingen, zijn avonden in open lucht, barbecues op het strand en aperitieven met de voeten in het water: m.a.w. alles wat ook maar lijkt op een werkelijk zwoele avond. Als u eenmaal in avondstemming bent, weet u dan wat meisjes willen drinken? Er is een cocktail die veel meer succes heeft dan welke andere ook: de mojito! Hij steekt met kop en schouder boven de Caipirinha uit en nog veel verder boven de Pina Colada. Wij geven jou alvast een aantal ideeën over bestemmingen waar u kunt flirten deze zomer:

> Afspraak in Rio de Janeiro in Brazilië om uw mooie vormen te onthullen en aandacht te trekken.
> Kies Barcelona voor zijn bruisende avonden, de Spaanse fiesta heeft geen gelijke. Diegenen die vooral van feesten houden, kunnen ook naar Ibiza gaan.
> Kies Kazantibe in Oekraïne om mooie vrouwen te ontmoeten.
> Tot slot: mik op het zuiden van Frankrijk, met inbegrip van Cannes. Op dit moment telt dit heel wat toeristen en sterren op de croisette.

Voor alle mannen en vrouwen die met ongeduld op de zomer wachten en uitkijken naar ernstige dates of one-night-stands: het aftellen is begonnen: juli en augustus zijn de heetste maanden van het jaar… en dan spreken we enkel nog maar over het klimaat!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.