3 tekenen die bewijzen dat jouw date voor je valt

Laatste update: April 24, 2018

3 tekenen dat jouw date voor je valt

In het tijdperk waarin je een partner voorgeschoteld kunt krijgen voor één nacht, zou je misschien kunnen denken dat het woord ‘liefde’ niet past in een omgeving als deze, maar er zijn gevallen voorgekomen waarin singles onopzettelijk verliefd zijn geworden op hun date na een paar ontmoetingen.

Denk je dat jouw date gevoelens begint te krijgen voor jou? Dit zijn de tekenen waaraan je kan merken dat hij meer van je wil dan verwacht.

Hij chat elke dag met je

Sommige singles zijn lid van een dating platform met het idee om meerdere dates te vinden.

Anderen willen een dater vinden die dezelfde fantasieën deelt als zij, en verwachten dat ze een fysieke relatie kunnen opstarten die langer duurt dan een nacht, maar die van beide kanten geen verdere betrokkenheid eist.

Als je gaat voor de tweede optie kan dat een beetje riskant zijn omdat de kans groter is dat gevoelens gemengd kunnen worden.

Als jouw date je dagelijks berichten verstuurt en elke gelegenheid aangrijpt om met je te praten, dan kan dit een teken zijn dat hij eerder geïnteresseerd is om serieuzer met je te gaan daten, dan om jouw relatie als een tussendoortje te beschouwen!

Hij maakt ook buiten de slaapkamer plannen met je

Als jouw date erop staat om andere plannen met je te maken waarbij geen sprake is van fysieke intimiteit, en die meer klinken als een gewone date, dan zie hij je misschien meer als potentiële partner in plaats van als een tijdelijk seks maatje.

Hij wil je vrienden ontmoeten

Een van de voordelen van het contact maken met iemand die je hebt ontmoet op een datingsite of een nachtclub, is dat je hem niet verplicht deel uit hoeft te laten maken van jouw sociale vriendenkring.

Dus, als jouw date voorstelt om een meer conventionele ontmoeting te hebben waarbij je niet intiem hoeft te worden, en je een voorstel doet om enkele vrienden te ontmoeten, dan verwacht hij dat je jouw los vaste relatie veranderd in een meer serieuze relatie!

Wat moet je doen om dingen casual te houden als jouw tijdelijke partner dat niet doet

Het beste is om deze dingen duidelijk te maken vanaf het begin, door hem te vertellen dat het jouw bedoeling is om vooral te genieten van je date, en dat je niet op zoek bent naar een romantische liefdesrelatie met iemand in het bijzonder.

Als je op het punt komt waarbij er vanaf één kant gevoelens worden gemengd, is het beter om op een beleefde manier afscheid te nemen van elkaar, en jezelf de tijd geeft om wél de juiste date te zoeken!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.