Is geld echt synoniem aan seksuele aantrekkingskracht?

Laatste update: Augustus 30, 2018 door Lena

geld synoniem seksuele aantrekkingskracht

Geld, elegantie of macht zijn altijd in verband gebracht met seksuele lust. Onbereikbare mensen maken gevoelens los die verder gaan dan het rationele: het is een puur en hard verlangen.

Is geld echt zo veranderlijk en banaal, dat het bepalend kan zijn voor het verleiden van iemand anders?

Het delen van de rekening op een eerste date kan het seksuele verlangen vergroten

Om een verleider mee naar bed te krijgen op de eerste date, is vaak een masterdiploma in verleiding vereist.

Singles worden steeds opener en durven meer. Zij hebben niet zoveel twijfels tijdens een eerste afspraakje wanneer het aankomt op het afronden van deze ontmoeting met hun date.

Het is waar dat ze ook selectiever zijn als het gaat om intiem zijn met een persoon die zij nauwelijks kennen.

Er wordt gezegd dat alleenstaande mannen ongeveer een uur nodig hebben om te ontdekken hoe de avond verder zal gaan verlopen.

Meestal ontdekken vrouwen het in slechts 15 minuten.

Op een eerste date kan de vonk overslaan met slechts een blik of een glimlach, maar het kan ook een fiasco worden door andere factoren die meespelen. Zelfs hobby’s of persoonlijke eisen kunnen zorgen voor een mislukking van de eerste afspraak.

Het lijkt erop dat geld geen element is dat de magie verbreekt of een dusdanige rol speelt om het fysieke verlangen van de ander te beëindigen.

Volgens een enquête die in december 2016 werd gepubliceerd door de datingsite RSVP en het marktonderzoeksbureau Nielsen, eindigde 36,8% van de singels die het account hadden verdeeld met hun afspraak, daadwerkelijk in seks.

Slechts 26,6% van hen koos ervoor om de leiding te nemen en hun afspraak uit te nodigen voor meer dan alleen samen te eindigen tussen de lakens.

via GIPHY

Geld garandeert geen succes in de veroveringen van één nacht op een eerste date

Normaal gesproken is succes op financieel gebied meestal gerelateerd aan succes met vrouwen (of mannen).

We stellen ons allemaal voor dat mannen zoals George Clooney of vrouwen als Angelina Jolie – mensen met een goed uiterlijk, die in veel succes hebben en in het bezit zijn van overvolle bankrekeningen – net als James Bond zijn: het kunnen verleiden van hun verovering met slechts elegantie en een zwoele blik in de ogen.

De realiteit ligt net iets anders, tenminste in termen van seksuele aantrekkingskracht onder singels. Het feit van het hebben van veel geld is dan maar van tijdelijke aard.

Volgens dezelfde studie hadden de singels met het laagste salaris meer dates van één nacht dan diegenen die $ 30.000 of meer verdienden.

Specifiek, 25% van de ondervraagde singles, met een salaris onder het hierboven genoemde cijfer, bekende dat ze meer dan 30 nachtelijke relaties hebben gehad gedurende hun leven.

20% van degenen die tussen $ 30.000 en $ 49.000 verdienden, merkten op dat ze voor zo’n 30 verschillende mensen niet meer dan een eenmalig nachtelijk avontuur waren.

Terwijl slechts 19,5% van de singles, met een salaris tussen $ 80.000 en $ 99.000, bekendmaakte dat zij 21 tot 30 verschillende partners hebben gehad voor een avontuur met een onenightstand.

via GIPHY

Dit alles is een teken dat geld een belangrijke rol speelt als het gaat om het veroveren van een afspraak voor een avondje seks. Alleen houdt het ook in dat succes in bed niet noodzakelijkerwijs voortkomt uit het bezitten van veel kapitaal of een overschot daaraan.

Als je je date echt wilt verleiden, aarzel dan niet om hem of haar gelijk te behandelen en te veroveren op een een andere manier, met details die verder gaan dan puur op het economische gebied blijven van: constant flirten.

Op de lange termijn hebben singels die opscheppen over een volle zak niets te maken met de echte verleiders, die weten hoe ze een date mee naar bed moeten nemen met slechts een simpele blik.

Uiteindelijk is wat interessant is voor een gepassioneerde nacht zonder banden en verdere verplichtingen, de fysieke aantrekkingskracht en een beetje gevoel voor humor. Want humor (bijna) faalt nooit!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.