3 tekenen die bewijzen dat je casual date gevoelens voor je heeft gekregen!

Laatste update: Mei 19, 2017

Deze eeuw is een tijd waarin je à la carte een partner voor de nacht kunt vinden, en je zou zeggen dat een woord zoals “liefde” niet binnen deze context past. Maar het is zeker voorgekomen dat mensen onverwachts verliefd werden op hun scharrel, en dat al na de eerste paar dates.

De grote ongeschreven regel van het casual daten is dat je je relatie zo vrijblijvend mogelijk moet zien te houden!

Maar krijg je het idee dat je casual date langzaam maar zeker gevoelens voor je aan het ontwikkelen is? Dit zijn de tekenen die aangeven dat hij meer om je geeft dan je had verwacht.

Hij praat elke dag met je

Sommige singles vinden dating sites en apps leuk omdat ze op zoek zijn naar meerdere dates. Ze willen gewoon nieuwe ervaringen opdoen met verschillende seksuele partners.

Anderen zijn op zoek naar een date die dezelfde erotische fantasieën heeft, in de hoop dat ze een langdurige fysieke relatie kunnen hebben, zonder het wederzijdse commitment. Op deze manier ben je weken of zelfs maanden aan het casual daten met dezelfde persoon!

Deze tweede optie is wat risicovol, want de kans dat je gevoelens een rol beginnen te spelen is aanzienlijk groter.

Als jouw casual date je iedere dag berichtjes stuurt en iedere kans om met je te praten aangrijpt, dan zou het zo kunnen zijn dat hij op zoek is naar een serieuzere relatie in plaats van een scharrel!

Hij maakt plannen buiten de slaapkamer

Casual daten draait vooral om het vinden van andere vrijzinnige singles die het liefst zo snel mogelijk een intieme relatie aangaan!

Je kunt je speelse kant ontdekken door een stoute chat aan te gaan met een vreemde online, of door een spannende offline date te plannen. Maar wanneer je date op zoek is naar leuke activiteiten buiten de slaapkamer, die ook nog eens klinken als gewone dates, dan zou het zomaar kunnen dat hij je niet alleen als scharrel ziet, maar vooral als potentiële partner.

Hij wil je vrienden ontmoeten

Een van de grote voordelen van scharrelen met iemand die je op internet of in een nachtclub hebt ontmoet, is dat je je niet verplicht voelt om hem deel uit te laten maken van je sociale kring.

Dus wanneer je na een aantal weken van spannende afspraakjes ineens de uitnodiging krijgt voor een seksloze afspraak met een aantal vrienden, dan is hij er op uit om jullie casual dates te veranderen in een serieuze relatie!

Wat moet je doen wanneer je het graag casual houdt, maar je date niet?

Het is altijd het beste om dit soort dingen vanaf het begin duidelijk te maken. Vertel hem dat je juist wilt genieten van je tijd als single, en niet op zoek bent naar een serieuze romantische relatie.

Wanneer het wel zover komt dat één van jullie toch gevoelens krijgt, dan is het misschien beter om vriendelijk uit elkaar te gaan en op zoek te gaan naar de juiste casual partner voor jou!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.