Flirt.com gebruikersbeoordeling

Laatste update: September 23, 2021 door Lena

Op zoek naar een man of vrouw om die passionele momenten mee te delen? Iemand waarbij je helemaal jezelf kan zijn, heet, opwindend en zoveel meer? Dan is flirt.com mogelijks waar jij naar op zoek bent. Datingwebsites doen het beter dan ooit tevoren, onder andere veroorzaakt door het vertrouwen van de consument. Steeds meer mensen geloven dat datingsites echt werken, en terecht als je het ons vraagt. De tijd van valse profielen is definitief voorbij en vervangen door strikte procedures en controles. Reviews zoals deze moeten het kaf van de koren snijden. In deze review kijken we naar de datingwebsite flirt.com.

Flirt.com: Hoe werkt het

Een profiel aanmaken op Flirt.com is volledig gratis. In dat geval ben je een zogenaamde gratis gebruiker met beperkte toegang. Niet alle functionaliteiten zullen dus voor jou beschikbaar zijn. Wanneer je een volwaardig lid wil worden, dan moet je een bepaald inschrijvingsbedrag (zie verder) betalen. Om de dienst zo laagdrempelig mogelijk te houden en het vertrouwen van potentiële gebruikers te winnen is er bovendien ook een zogenaamde Guest login, ook daar is aanmelding uiteraard gratis maar is de dienst uiteraard zeer beperkt (uiteindelijk ben je als ‘gast’ ook maar enkel nieuwsgierig naar de werking van het platform, toch?).

Aanmelden kan via je elektronische mailadres of via jouw Google inloggegevens en is snel en eenvoudig. Een geslacht, geboortedatum, mailadres en wachtwoord en klaar is kees. Gebruiksvriendelijkheid en snelheid staan met andere woorden duidelijk centraal.

Voornaamste kenmerken

Allereerst: ben je op zoek naar de liefde van je leven, zoek je iemand om de komende jaren mee te delen, huisje, tuintje, kindje? Dan is Flirt.com niks voor jou. Op Flirt.com zijn vooral leden aanwezig die op zoek zijn naar een toffe vriend om de nacht mee te delen. Geen lange relaties of loze beloften dus, maar hete passionele nachten om nooit meer te vergeten.
We zetten de voornaamste kenmerken voor u even op een rijtje:

• Online daten met “voordelen”: Niet op zoek naar een vaste relatie maar wel naar leuke dates en leuke momenten achteraf? Dan is Flirt.com voor jou geschikt.
• Gebruikers: De gebruikers zijn stuk voor stuk singles die niet op zoek zijn naar lange verbintenissen of lotgenoten. Zij zien daten als een leuk avontuur dat steeds opnieuw en opnieuw kan plaatsvinden.
• Fun: Fun staat centraal. Alles staat in het teken van het plezier: flirterige personen, foto’s en zoveel meer.
• Dichtbij: Het systeem gaat automatisch op zoek naar leuke singles in jouw buurt. Het systeem gaat steeds op zoek naar de best mogelijke match.

flirt belgie

Flirt.com prijzen

Naast de beperkende gratis dienst en de gastenlogin zijn er ook betaalde pakketten beschikbaar. Als betaald lid krijg je toegang tot alle diensten.

Dagen toegang €2,97
1 Maand toegang €24,99
3 Maanden toegang €50,97
6 Maanden toegang €71,94

Berichten sturen is voor vrouwen volledig gratis. Een en ander kan nog uitgebreid worden met betaalde diensten zoals Booster Packages en Promoted Messages.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Flirt.com oogt heel gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Let wel op: Flirt.com voert geen achtergrondcontroles op vlak van crimineel verleden of enige andere vorm van identiteitscontroles. De risico’s zijn dezelfde als bij iedere vorm van online daten: wees verstandig en spreek steeds af op een openbare plaats. Is er een klik en hebben jullie nadien zin in een avontuurtje, dan kunnen jullie nog steeds bij hem/haar thuis of in een hotel een kamer boeken. Hoe dan ook zijn er geen valse profielen (het voornaamste voordeel van een betaalde dienst) en zijn de leden stuk voor stuk echte mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje.

Hoe verwijdert u uw account van Flirt.com?

Als u een potentiële date gevonden heeft en uw account op Flirt.com wilt sluiten, ga dan naar uw persoonlijke profiel en klik op ‘Account verwijderen’. Uw profiel is vanaf dat moment niet meer zichtbaar voor andere gebruikers, maar ook nog niet 100% verdwenen. U heeft de mogelijkheid om uw account te reactiveren op het moment dat uw date niet aan uw verwachtingen voldoet en u andere aantrekkelijke vrijgezellen een kans wil geven.

Hoe zet u uw premium lidmaatschap van Flirt.com stop?

Een premium lidmaatschap op Flirt.com heeft veel voordelen, maar als u toch uw betaalde account stop wilt zetten hoeft u alleen maar de automatische verlenging te annuleren door te klikken op ‘deactiveer lidmaatschap’ op de pagina ‘instellingen’ in het menu. U ontvangt dan per mail een bevestiging van uw opzegging.

Flirt.com rating: onze mening

Voordelen Nadelen
Gratis voor vrouwen Alleen voor one night stands
Eersteklas dating voor volwassenen voor hete afspraakjes Chatrooms soms overvol.
Gewone ondeugende of expliciete foto zoektocht? Jij kiest!
Mogelijkheden tot webcam en communicatie

 

Flirt.com is volgens ons een ideale website voor mensen die opzoek zijn naar een plezierige avond. Voor wie op zoek is naar de liefde van zijn leven bestaan er andere website. De leden zijn mannen en vrouwen tussen 20 en 50 jaar, stuk voor stuk single en niet op zoek naar langetermijnsverbintenissen. Ze willen de voordelen van het single leven combineren met de voordelen van het daten, en wij begrijpen dat. De website oogt heel gebruiksvriendelijk en betrouwbaar en alles is in het werk gesteld om een potentiële match op te sporen. Van ons krijgt Flirt.com, binnen de categorie “op zoek naar een plezierige avond” dan ook een negen op tien.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.