C-Date Review

Laatste update: Februari 13, 2019

C-date is een dating website toegewijd aan mensen die zoeken naar speelse en snelle flirts. Het merk bied onbekrompen singles de kans aan om met andere singles die uit hun gebied komen te chatten, die ook zoeken naar een vrije relatie zonder voorwaarden. Als je zoekt naar een partner online om casual dating ervaringen mee te delen, zullen al je verwachtingen voldaan worden.

C-date: Hoe het werkt

Een van de beste dingen aan C-date is dat de registratie gratis is. Ja, de registratie is 100% gratis. Met deze registratie heb je toegang tot sommige profielen. C-date heeft efficiënte communicatie gereedschappen zoals webcam videochat, privé berichten, foto beoordeling, etc. En een redelijk simpel registratieproces die maar enkele minuten duurt. Een goede manier om snel te starten met jouw avontuur zonder tijd te verspillen aan specifieke vragen te beantwoorden. Wel is het aangeraden om altijd jouw profiel volledig in te vullen om jouw kansen om de goede match te vinden te verhogen: singles die dezelfde interesses hebben en die dezelfde ervaringen willen behalen als jou.

De meest belangrijke eigenschappen

-Vind matches in één klik!

Één van de meest belangrijke doelen van deze dating site is om gemakkelijk matches te vinden. Nu kun je gemakkelijk matches vinden die in dezelfde dingen geïnteresseerd zijn als jou! Casual dating heeft betrekking op verschillende aspecten en verschillende ambities: mensen die een liefdes avontuur willen meemaken, mensen die gewoon een onenightstand willen hebben, of mensen die gewoon een relatie zonder voorwaarden willen hebben…… De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

-Communicatie gereedschappen

Of je nou zoekt naar gesprekken, leuke activiteiten met elkaar doen, of gewoon nieuwe plezieren ontdekken, C-date heeft zeer goede gereedschappen ontworpen helemaal toegewijd aan communicatie tussen gebruikers. C-date heeft geweldige manieren gevonden om je te matchen met een goede match.

-Discreet en anoniem

C-date brengt je een compleet anonieme dating ervaring aan om allerlei nieuwe soorten fantasieën te verkennen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je identiteit en je kunt dus compleet anoniem flirten, en relaties starten.

C-date prijzen

Abonnement soorten beschikbaar:
2 maanden = 39.50€/maand
6 maanden= 24.66€/maand
12 maanden= 16.58€/maand

Betrouwbaarheid en veiligheid

C-date heeft zeer goede gereedschappen om veiligheid en privacy te garanderen. Jouw hele profiel is anoniem. Jouw persoonlijke data wordt goed bewaard en wordt niet gedeeld met derde partijen. Deze site volgt sommige maatregelen om te zorgen dat je van jouw dating ervaring geniet, en je kan communiceren met andere gebruikers zonder je zorgen te maken. Bekijk het Privacy beleid op de C-date dating site voor meer info.

C-date review: onze mening

Of je nou een oog in oog relatie wilt, of gewoon je dating fantasieën waar maken, C-date is de plaats voor jou. De connecties die de site aanbied lijken oneindig! Je kunt flirten, en lekkere singles die dichtbij wonen ontmoeten, of videos kijken van andere gebruikers rond België of gewoon een vriend vinden waarmee je spelletjes kan spelen! Het grootste voordeel van C-date is dat jij degene bent die het limiet bepaald! Jij bepaald de lat!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.