Buurmeisjes gebruikersbeoordeling

Laatste update: September 10, 2021 door Lena

Ben jij op zoek naar een spannende seksdate? Dan is buurmeisjes.be wellicht iets voor jou. De website heeft een groot aantal leden die bestaat uit duizenden vrijgezellen in Vlaanderen en Nederland. Je kunt je eenvoudig registreren en een profiel aanmaken.

Buurmeisjes: hoe werkt het

De registratie is gratis en eenvoudig. Je kunt alle profielen ook gratis bekijken. Een bericht of een flirt sturen naar een man of vrouw kost je credits. Deze credits moet je kopen. De credits worden in diverse pakketten aangeboden. Hoe meer credits je koopt, des te lager de prijs is per credit. Wanneer er online een klik lijkt te zijn is het tijd voor het maken van een afspraak en voor je het weet heb jij een hete date geregeld!

buurmeisjes.be registreer gratis

Voornaamste kenmerken

De naam van de website is wellicht enigszins misleidend. Je kunt er namelijk niet alleen op zoek naar zogenaamde ‘buurmeisjes’, maar ook naar ‘buurjongens’. Zowel als man als vrouw kun je lid worden en een profiel aanmaken. Het is niet verplicht om een foto toe te voegen, maar om je succeskansen te verhogen, wordt dit wel aangeraden. Een aantal belangrijke kenmerken van de website zijn:

  • De mogelijkheid om zeer specifiek te zoeken, zoals lengte, piercings, wel of geen roker
  • Blijf op de hoogte van het sexleven en wensen van een ander, door het lid toe te voegen aan je favorieten
  • De website is geoptimaliseerd voor diverse devices, zoals je desktop, tablet en smartphone
  • Elk lid wordt handmatig gecontroleerd op echtheid
  • Een flirt en een wink kun je naar iemand om zijn/haar aandacht te trekken en sturen om interesse te tonen in die persoon.

Buurmeisjes prijzen

Zoals eerder aangegeven is het aanmaken van een profiel en het bekijken van andere profielen gratis. Wanneer je berichtjes of flirts wilt sturen, kost dit je credits. De credits kun je in diverse pakketten aanschaffen:

CreditPack Kosten
10 € 10,00
25 € 22,50
50 € 42,50
100 € 80,00
275 € 200,00

Betrouwbaarheid en veiligheid

Elk nieuw lid wordt handmatig gecontroleerd of het om een echt persoon gaat. Het kopen van credits vindt plaats in een betrouwbare en veilige omgeving. Op je bankafschrift komt niet buurmeisjes.be te staan, het blijft dus geheel anoniem. De website houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Al jouw gegevens zijn goed beveiligd.

Buurmeisjes rating: onze mening

Wanneer je op zoek bent naar een opwindende date en niet naar een al te serieuze relatie, dan zit je hier op de juiste plek. Het fijne is dat alle leden er hetzelfde in staan: gewoon lol hebben, zonder al te veel gedoe! We hebben voor jou de voor- en nadelen op een rijtje gezet.<

Voordelen Nadelen
Gratis aanmelding

De profielen ook al kunnen bekijken zonder lid te zijn

Doordat er credits betaald moeten worden voor het versturen van een berichtje, weet je dat iemand serieus in je geïnteresseerd is als hij/zij jou een bericht of flirt stuurt

Je kunt zeer specifiek op zoek naar een man of vrouw

Webcams, flirts en winks

 

De naam van de website is iets verwarrend, omdat je er terecht kunt voor zowel mannen als vrouwen

Als je meer informatie wilt over de website, dan moet je drukken op ‘Algemene voorwaarden & Privacy statement’. Niet de meest logische knop als je het ons vraagt

 

Al met al vinden wij buurmeisjes.be een uitstekende en gebruiksvriendelijke website. Je moet even zoeken waar je de juiste informatie kunt vinden, maar eenmaal daar wordt de informatie overzichtelijk aangeboden. Je hebt op buurmeisjes.be snel en gemakkelijk toegang tot veel knappe vrijgezellen in Vlaanderen en Nederland.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.