BeNaughty gebruikersbeoordeling

Laatste update: Maart 1, 2021 door Lena

BeNaughty is een perfecte plek voor avontuurlijke zielen, die voortdurend op zoek zijn naar unieke ervaringen met nieuwe personen buiten de gangbare kanalen van serieuze relaties.
Dit soort websites bieden jou de mogelijkheid mensen te ontmoeten met dezelfde onversaagdheid, avontuur en gevoel voor spanning; je kunt zelfs via je profiel laten weten hoe ver jij wilt gaan in je ‘ondeugende’ gedrag, zodat de site maatwerk kan leveren jouw verwachtingen aan te passen aan de realiteit.

BeNaughty: hoe werkt het

De registratie is heel eenvoudig, omdat je alleen maar enkele elementaire gegevens als naam, leeftijd, geslacht en woonplaats hoeft op te geven. Zodra dit ingevuld is, kun je je profiel aanvullen met een korte beschrijving van jezelf om de kansen op een match te vergroten. Je mag hierin zo specifiek zijn als je wilt met betrekking tot je wensen. Tenslotte, om andere potentiële partners te helpen met je in contact te treden, geef je informatie over je uiterlijk en je datingvoorkeuren.

benaughty.be registreer gratis

BeNaughty in cijfers

BeNaughty is in slechts een paar jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde en vertrouwde datingsites voor informele daters in België en dit komt onder andere door de volgende redenen:

  • Elke week komen er 40.000 actieve daters bij, vooral omdat de BeNaughty gemeenschap niet alleen in België actief is, maar over de gehele wereld. 40.000 alleenstaanden schrijven zich elke week geheel gratis in, en daarmee worden de kansen, een partner voor een leuk avontuurtje te ontmoeten, eindeloos.
  • Er is een evenwicht tussen alleenstaande mannen en vrouwen. Vele van dit soort informele datingsites hebben een overschot aan ingeschreven mannen, maar bij BeNaughty zien we een veel betere verdeling tussen mannen en vrouwen, die van onze site gebruik maken. Op het ogenblik zijn er zelfs meer vrouwen, 52%, dan mannen, 48%, actief op BeNaughty.
  • BeNaughty is een datingsite die ook daadwerkelijk werkt! Op deze informele datingsite kun je flirten, chatten en andere alleenstaanden ontmoeten die op zoek zijn naar andere vormen van open relaties. Dat is dan ook de reden voor een zeer hoog succespercentage van 89%.
  • BeNaughty is 100% veilig en betrouwbaar: Het platform biedt een veilige en anonieme ruimte aan, waar je onbezorgd tientallen ondeugende singles kunt ontmoeten en veilig op zoek kunt gaan naar een passende partner. BeNaughty maakt gebruik van een veiligheidssysteem, dat je op een anonieme wijze laat flirten, chatten en daten met andere geïnteresseerden op de site.

Belangrijkste kenmerken

  • Hun matching systeem is één van hun beste kenmerken. Profielen worden doorzocht op basis van geslacht, locatie, foto’s, video’s en online status.
  • Je kunt leden, die je zijn opgevallen, toevoegen aan je favorietenlijst en dat zorgt er weer voor dat er pop-ups verschijnen van vergelijkbare profielen.
  • De ‘naughty’- mode of ‘mate van ondeugendheid’ vormt de steunpilaar van deze website, omdat het je de vrijheid en snelheid biedt verdergaande toegang te hebben tot expliciete foto’s en video’s. Dat is afhankelijk van het feit of je deze optie in- dan wel uitgeschakeld hebt.
  • De website geeft je de mogelijkheid gedurende drie dagen, alles wat de site te bieden heeft, uit te proberen.
  • Om je kansen nog extra te vergroten andere leuke mensen te ontmoeten, is er ook een facebook app en zijn er fotowedstrijden in diverse categorieën.

BeNaughty prijzen

Net als op elke andere datingsite kun je een abonnement nemen om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden, die de site te bieden heeft. Er zijn daarbij een aantal opties, afhankelijk waarvan je precies gebruik wenst te maken.

Een abonnement voor slechts één maand kost €35,99. Ga je gelijk voor 6 maanden, kost het maar €17,99 per maand. Je kunt dan genieten van de beste diensten die bij u passen: klantenservice, direct messaging en toegang tot onderzoeken, die door de gebruikers zelf gedaan zijn.

Bent u echter nog erg onzeker of de site wel wat voor u is, dan is het ook mogelijk om een verkort abonnement van drie dagen te nemen voor slechts €1,66 per dag.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Om gebruik te kunnen maken van de beste gereedschappen, die de site te bieden heeft, kun je kiezen tussen een standaard en een premium lidmaatschap. Met een premium lidmaatschap heb je volledig toegang tot alles wat de site aan mogelijkheden in huis heeft jou aan contacten te helpen. Tegelijkertijd wordt de betrouwbaarheid en veiligheid van de cliënten tot op het hoogste niveau gewaarborgd.

Alle informatie en persoonlijke details zijn zeer goed beschermd door BeNaughty.com en ze geven je daarnaast ook nog een hele handige gids, vol met tips hoe veilig te daten.

BeNaughty: onze opinie

Voordelen Nadelen
Vrijblijvende en (bijna) gratis 3 dagen uitproberen Niet echt interessant voor niet-betalende leden
Beste site voor spannende afspraakjes in België Geen hotline voor cliënten
Tips om je datingmogelijkheden en –gedrag te verbeteren
Beschikbaar in diverse talen

BeNaughty is een fantastische en leuke optie voor mensen, die willen experimenteren met relaties en een stap verder willen gaan. De verscheidenheid aan mogelijkheden en de flexibiliteit, die de site aanbiedt over jouw mate van experimenteren, maakt van deze site een geweldige plek een nieuwe reis te beginnen met opwindende, nieuwe ervaringen.

De site is erg gebruiksvriendelijk, en deze afwijkende en leuke datingsite maakt het de cliënten mogelijk hun eigen plan te trekken in de wereld van het vrijblijvend daten.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.