Afspraak

Laatste update: Februari 18, 2022 door Lena

Afspraak is een uitstekende datingsite, waardoor je afspraken kunt maken zonder dat je een band hoeft op te bouwen!

Het biedt de mogelijkheid om gratis een persoonlijk account aan te maken en biedt tal van mogelijkheden om credits aan te schaffen.

Gekenmerkt door een bijzonder dynamische gebruikersgemeenschap, is Afspraak de juiste plek om te flirten en berichten en pittige foto’s uit te wisselen in Beligë.

Ontdek alle features van deze leuke datingsite dankzij onze review!

Neukvrienden: hoe werkt het?

Registreer je gratis bij Afspraak

Registreren op de site gaat heel snel en eenvoudig. Je hebt alleen je e-mailadres en een wachtwoord nodig. Zorg ervoor dat u toegang heeft tot uw e-mailadres, want u wordt gebeld om uw profiel te verifiëren via de e-mail die u ontvangt.

Bij het registreren moet u de volgende gegevens invullen:

  • Als u een man of een vrouw bent en als u mannen of vrouwen zoekt
  • Je leeftijd
  • jouw e-mailadres
  • Een wachtwoord
  • Het geografische gebied waar u woont

Nadat je je account per e-mail hebt geverifieerd, heb je toegang tot je profiel.

Afspraak-profiel

Afspraak helpt en begeleidt je tijdens het hele registratieproces. Na registratie wordt u gevraagd een foto toe te voegen. Zorg ervoor dat je een eerlijke en aantrekkelijke foto deelt, zo heb je meer kans om een ​​afspraak te maken.

Vermijd afbeeldingen van andere mensen, of foto’s die landschappen en objecten uitbeelden: je gezicht moet duidelijk herkenbaar zijn!

Uw account is ook de perfecte plaats om aan te geven naar welk type relatie u op zoek bent (homo, biseksueel, hetero, koppels, enz.).

In de tweede stap heb je de mogelijkheid om wat persoonlijke informatie toe te voegen in een kleine inleidende tekst. U kunt aangeven of u alleenstaand, getrouwd of gescheiden bent; beschrijf uw fysieke verschijning, de kleur van uw haar en voer andere informatie in die u geschikt acht.

Belangrijkste kenmerken:

Zoals bij de meeste populaire datingsites, moet je credits kopen om het meeste uit de functies te halen.

Hoewel u gratis een account kunt maken en door profielen kunt bladeren, kunt u zonder een premium account geen verbinding maken met andere gebruikers en hun volledige profiel bekijken.

De volgende functies zijn beschikbaar bij een betaald abonnement:

Onbeperkt verzenden en ontvangen van berichten
Gebruik de zoekfilters om gebruikers in de buurt te vinden
Controleer wie je profiel heeft bekeken
Stuur (en ontvang) foto’s privé
Vind en neem contact op met lokale gebruikers

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.