Victoria Milan Bericht

Laatste update: December 17, 2020 door Lena

Is je relatie een sleur en ben je op zoek naar wat passie? Vind dan snel en eenvoudig een ondeugende flirt op de datingsite Victoria Milan. De site richt zich op mensen met een relatie die op zoek zijn naar een minnaar of minnares. Het kan gaan om een éénmalige seksdate of kortstondige affaire. Victoriamilan.be garandeert veiligheid, privacy en anonimiteit. Discretie is essentieel op deze site. Daarom zijn profielfoto’s onherkenbaar. Als een lid zich ongewenst gedraagt, kun je hem of haar rapporteren via de daarvoor bestemde knop. De website is erg vrouwvriendelijk.

Victoria Milan: Hoe werkt het?

De site vraagt weinig informatie bij inschrijving. Victoria Milan wil uw persoonlijke gegevens niet weten. Onthul je toch ergens persoonlijke informatie, dan wordt deze door de site gewist! De site raadt aan een speciaal mailadres aan te maken alvorens je in te schrijven. Zo stuit je vrouw of man niet toevallig op een mail in je gewone mailbox. Je kunt een foto toevoegen aan je profiel, maar je bent er niet toe verplicht als je dat niet fijn vindt. Het vergroot wel de kansen dat je leuke seksmatches vindt. Je hoeft niet bang te zijn herkent te worden op je foto, want dankzij de “anoniemblur” functie kun je je gezicht onherkenbaar maken. De rest van de foto is wel goed te zien. Je kunt je foto’s in een privémap plaatsen. Alleen leden aan wie je toestemming geeft, kunnen ze dan bezichtigen. Als je wil kun je echter je foto’s ook openbaar maken. Dit hangt van je persoonlijke voorkeur af. Inschrijving is gratis. Ontdek de website op je gemak.

Belangrijkste functionaliteiten

Je kunt profielen zoeken op uiterlijk, plaats, leeftijd, persoonlijkheid, interesses, en seksuele voorkeuren. Zo zie je meteen of je dezelfde dingen leuk vindt in bed. Het is mogelijk een virtuele knipoog te verzenden om te flirten. Als de ander reageert, verzend je vervolgens een bericht. Je kunt met leden chatten, ongewenste profielen blokkeren, en automatisch een alert ontvangen in je mailbox als iemand contact met je opneemt of een knipoog stuurt. Erg belangrijk is het feit dat de site je automatisch uitlogt na enige tijd van inactiviteit. Ook wordt er een andere onschuldige site automatisch geopend. Je kunt Vicoria Milan dus zelfs discreet op je thuiscomputer gebruiken zonder dat je vrouw of man er iets van merkt! Hetzelfde geldt voor de paniekknop. Komt je vrouw of man plotseling de kamer binnen? Druk op de paniekknop en je wordt automatisch uitgelogt en een onschuldige site wordt geopend!

Victoria Milan prijzen

Abonnement Kosten Kosten per maand
1 maand 39.90€ 39.90€
6 maanden 168.00€ 28.00€
Gratis voor vrouwen

 

Victoria Milan Rating: Onze mening

Victoriamilan.be is gespecialiseerd in vreemdgaan. Je kunt nergens discreter vreemdgaan dan op deze site. Als je genoeg hebt van de sleur, of na 10 jaar relatie zelden meer seks hebt, dan kun je vrijblijvende seksdates regelen op deze site met gelijkgestemden. De site is veilig en anoniem. De paniekknop en automatische uitlogfunctie garanderen je dat je partner er nooit achter komt. Dit is jouw geheime tuin.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven. Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.